Szaktanácsadás
Portfólió

Piaci szereplők bevonása az önkormányzai feladatok megvalósításába

Az FKK fókuszában az önkormányzatok és a hazai fenntarthatósági divíziók állnak. PPP konstrukciók révén segítünk a helyi önkormányzatoknak a fenntarthatósági átmenet sikeres megvalósításában. Célunk egy olyan cégportfólió létrehozása, amely a legjobb megoldásokat kínálja a településükön zajló fenntarthatósági projektekhez.
Releváns piaci szereplők feltérképezése, bevonása az önkormányzati folyamatokba
fkk magyarország bartuszek lilla fenntarthatóság megegyezés

A releváns piaci szolgáltatók bevonása az önkormányzati folyamatokba

Hazai cégek a fenntarthatóságban
Hazai cégek a fenntarthatóságban
Települési fenntarthatóság egyes területein aktív hazai cégek listája
Innovatív megoldások és piaci szereplők
Innovatív megoldások és piaci szereplők
Innovatív piaci megoldások feltérképezése
Piaci szereplők az önkormányzatban
Piaci szereplők az önkormányzatban
Piaci szereplők bevonása az önkormányzati feladatok megvalósításába

Fenntarthatósági partnerkeresés hatékony módszerekkel az önkormányzatoknak

Cégportfólió összeállítása
Cégportfólió összeállítása:
Kézzelfogható lista a leghatékonyabb megoldásokról a hatékony partnerkiválasztásért
Projektpartnerek azonosítása
Projektpartnerek azonosítása
Megtaláljuk az optimális partnereket a fenntarthatósági projektekhez
Fenntarthatósági partnerkeresés hatékony módszerekkel az önkormányzatoknak

Partnereink

A CityApp egy olyan mobil alkalmazás, amely használatával a felhasználó a kezébe kaphat egy kompakt információs adatbázist a város információiról és szolgáltatásokról.
A Kuube egy magyar startup, ami olyan okosbútorokat gyárt, amelyek ötvözik az innovatív technológiát és a fenntarthatóságot.
A Kamélia Kert fő profilja a zöldterületek kezelése, fenntartása,
tisztítása.
A Likespace a hibrid munkavégzés dilemmájára jött létre, hogy mindenki számára közeli, elérhető munkaállomásokat biztosítson.
Az Intermap térinformatikai és szoftverfejlesztési szolgáltatásokat nyújt önkormányzatoknak.
A Water and Soil által forgalmazott VízŐr egy magyar fejlesztésű szabadalom, ami egy, a talaj vízháztartását javító talajkondicionáló.
A PHYSI célja, hogy a városokat természetalapú megoldásokkal (NBS) segítsék a kritikus városi fenntarthatósági kihívások megoldásában.
A HORGE innovatív technológiájának célja az anyagában nem hasznosítható hulladékból tiszta energiahordozót, vagy vegyipari alapanyagot
gyártani.
A Water MiniLab vízelemző készüléke képes emberi
beavatkozás nélkül precíz és pontos vizsgálatokat végezni a víz minőségét és
annak egyes kémiai paramétereit illetően.
Az Elektro-Kamleithner Kft. egy épület automatizálással foglalkozó cég. Fő profiljuk különböző középületek energetikai korszerűsítése.
A Treemission Klíma- és Környezetvédő Innovációs Egyesület településhez köthető földterületeken megvalósítható "Reprodukciós Erdők" létrehozásával foglalkozik köztes műveléssel.
A Liget Tájépítész Iroda Kft. parkok, zöldfelületek, kertek
tervezésével foglalkozik.
A Green Urbanics települési ökológiai tanácsadással
foglalkozó cég, amely megoldásokat közvetít az épített környezetre adaptálhatóan.
Az Envirosense különböző légi felvételek során készített
georeferált, ortorektifikált, digitális térképek készítésével foglalkozik.
Az Access4you az épített környezet akadálymentességéről nyújt részletes és megbízható információt mozgás,
látás, hallás és kognitív speciális igénnyel élő emberek számára.
A Hajdu Solar Energy
személyre szabott megoldásokkal segít minimalizálni az energiafogyasztás költségeit, így garantálják a hatékony energiatermelést minden háztartás és vállalkozás számára.
A Furbify felújított számítógépek és egyéb
felújított eszközök népszerűsítésén dolgozik, valamint az újrafelhasználás
támogatásán.
A Miutcánk.hu egy olyan
közösségépítő platform, amivel könnyedén megismerhetjük a környezetünkben élőket és felismerhetjük a jó szomszédságban rejlő lehetőségeket.
A Resysten magyar tudósok által fejlesztett felületkezelési eljárás, mely csökkenti a károsanyag kibocsátás
koncentrációját.
A weboldallal olyan iránytűt ad a cég a felhasználók kezébe, amivel a hétköznapi tevékenységek zöld alternatíváira találhatnak rá.
A Center for Systems Innovation (CSI) egy oktatási és tanácsadó cég, amely a fenntartható fejlődés irányítása, a városátalakítás és a körforgásos gazdaság rendszermódszereire és eszközeire szakosodott.
A GreenGeo Kft. a tiszta energia könnyű hozzáférhetőségét támogatja a napelemes rendszerek teljeskörű menedzsmentjével, hogy ne legyen gond az energia családok és vállalatok számára.
A CUSTOWNER® Mobility egy fenntartható városi életet támogató mozgalom. Az együttműködés és közös erőforrások révén létrehozott platform a társadalmi hatást helyezi előtérbe, minden utazásunkkal közelebb kerülünk a zöldebb jövőhöz.
A Panda energiamenedzsment szoftver energia- és költségmegtakarítást nyújt vállalatoknak és intézményeknek, beruházás nélkül. A Panda napi szinten támogatja az átlátható és fenntartható szervezeti működést is.
A MIG különösen sikeres és kiváló minőségű innovációja a hőszigetelő bevonatrendszerük alapjául szolgáló technológia – a DHMB® Double Hybrid Membrane. Ez a bevonatba ágyazott mikroporózus film, amely manipulálja a hősugárzást és szabályozza a páratartalmat, ezáltal javítja a bevont felület energiahatékonyságát.
A cég innovatív kertészeti termékeket és út-és térburkolati megoldásokat gyárt és forgalmaz 100% újrahasznosított műanyagból.
A cég segítséget nyújt a parkolási helyzetek optimalizálásában, innovatív megoldások integrálásában és intelligens városok kialakításában a közösségük számára.
A 2005-ben megalapított cég kültéri bútor üzletében a design bútorok mellett dominánsan megjelentek a hazai tájakon megtalálható akácfából készült bútorok és kisebb növényültető ládák is
A Devora Lime Kft. 2014-ben jött létre azzal a céllal, hogy sajátos gyakorlati tapasztalatait és gondolatait mutathassa meg az IT piacon, transzparens céget létrehozva ezzel, mind az ügyfelek, mind pedig a csapatukat illetően.
A Wozify egy technológiai és innovációs tanácsadó cég. Akár a legmodernebb technológia segítségével szeretné hatékonyabbá tenni szervezetét, akár új termékeket kell kifejlesztenie, akár mérnökökre van szüksége a munkaerő távoli bővítéséhez, a cég gondoskodik róla.
Építsd a beecoval Magyarország legnagyobb zöld térképét! Csatlakozz a rajhoz és élvezd a kedvezményeket zöld partnereiknél! Ha cégednél fontos a fenntarthatóság, sokoldalúan tudunk az edukációban segíteni!
A Create Value Kft. 2011 óta meghatározó szereplő a közlekedési infrastruktúra-tervezés és -fejlesztés terén, szakértő mérnökcsapata minden nap komplex kihívások megoldásán dolgozik. Elkötelezettek az innováció és a minőségi munka, valamint a fenntarthatóság és a környezetbarát megoldások mellett is.
A SolverEnergy Kft. energetikai szolgáltatások széles skáláját nyújtja ügyfelei számára. Nagyvállalati energetikai auditok, EKR és TAO auditok, szakreferens szolgáltatások, energetikai pályázatok, energiabeszerzés, épület energetikai tanúsítás, közintézményi energetika, stb.

Fedezze fel további divízióinkat